AXIA 3

A universal, comprehensive and economical street luminaire

Опис

We know that you are striving for safe roads and places that people will enjoy. You want to provide safety and well-being, but must find a balance between your budget, people and the planet.
With customer feedback playing a critical part in our innovative design process, we developed AXIA 3.
More than a luminaire, it is a platform delivering sustainability, cost-effectiveness and customer experience, all while supporting smart city frameworks.

Profiteer van een compleet assortiment

AXIA 3 is de meest uitgebreide LED oplossing voor wegen, straten of voetgangersgebieden. De AXIA 3 is verkrijgbaar in drie formaten. AXIA 3.1, met maximaal 16 LEDs, is uitermate geschikt voor toepassingen op lage lichtpunthoogtes, terwijl AXIA 3.2 en 3.3, met tot 32 of 64 LEDs, ideaal zijn voor het verlichten van stedelijke- en hoofdwegen.

Kies fotometrische innovatie

Allereerst biedt de AXIA 3 een zeer efficiënte verlichting om comfort en veiligheid te garanderen, dankzij de geoptimaliseerde ProFlexTM fotometrische modules. De lenzen zijn direct geïntegreerd in een polycarbonate lichtkap. Dit concept, ontwikkeld door Schréder, verhoogt de prestaties door het verminderen van het aantal reflecties in de optische unit. Deze moderne LED straatverlichting biedt uitgebreide lichtverdelingen die kunnen worden aangepast aan de lokale behoeften om het energieverbruik te verminderen voor bestaande installaties.

Minimaliseer uw ecologische voetafdruk

Het AXIA 3 ontwerp is geoptimaliseerd om uw milieu-impact drastisch te verminderen. De productie en assemblage werden kritisch herzien om de voorkeur te geven aan werkzaamheden met de laagst mogelijke carbon footprint. AXIA 3 is ontworpen om het gebruik van grondstoffen voor een maximale robuustheid tot een minimum te beperken. Hoe lichter het armatuur, hoe meer milieu besparingen op alle niveaus: productie, verpakking, transport, installatie.

Bereid je voor op een verbonden toekomst

Als een connected-ready armatuur is de AXIA 3 FutureProof en kan hij gemakkelijk sensoren en besturingssystemen integreren, zowel vandaag als in de toekomst. De verschillende bedieningsopties stellen u in staat omgevingen te creëren die zowel overdag als ‘s nachts aangenaam zijn, lichtvervuiling minimaliseren en energiebesparingen maximaliseren, om uw verlichtingsinstallatie te monitoren en gegevens vast te leggen.

Naar circulaire economie

Het merendeel van de energie die verbruikt wordt door een armatuur, gedurende zijn levenscyclus, is tijdens het gebruik, niet tijdens de fabricage. Daarom zijn energie-prestaties en controle opties van cruciaal belang om energiebesparingen te maximaliseren gedurende de levensduur van het product. De AXIA 3 is ontworpen om verspilling te minimaliseren met behoud van de prestaties, zowel tijdens het gebruik als daarna. Wij willen dat u onze producten zo lang mogelijk gebruikt. Onze AXIA 3 is connected-ready en kan worden opgewaardeerd om aan toekomstige eisen te voldoen. Het ontwerp is volledig recyclebaar en minimaliseert afval. Met Schréder neemt u een belangrijke stap in de richting van uw circulaire economie doelstellingen.

Characteristics

General Information

Recommanded installation height (m)
4.0 - 
12.0

Electrical information

Klasa električne izolacije
Nominalni napon
Prenaponska zaštita (kV)
10
Kontrolni protokol(i)
Pridruženi kontrolni sistemi

Performance

Luminaire output flux (lm)
676 - 
22152
Power consumption (W)
8.4 - 
172.0
Efikasnost svetiljke - do (Lm/W)
166

Optical information

LED temperatura boje
Indeks reprodukcije boje CRI)
70
ULOR koeficijent
0%
ULR
0%

Housing and finish

Kućište
Aluminium
Protektor
Polycarbonate (with integrated lenses)
Stepen zaptivenosti
Otpornost na udar

Lifetime

Sve konfiguracije

Operating conditions

Opseg (radne) temperature
-30°C up to +45°C / -22°F up to 113°F
Depending on the luminaire configuration. For more details, please contact us.

Dimensions and mounting

AxBxC (mm | inch)
AXIA 3.1 - 513x130x191 | 20.2x5.1x7.5
AXIA 3.2 - 585x130x191 | 23.0x5.1x7.5
AXIA 3.3 - 550x130x277 | 21.7x5.1x10.9
Težina (kg| lbs)
AXIA 3.1 - 3.6 | 7.9
AXIA 3.2 - 4.8 | 10.6
AXIA 3.3 - 6.0 | 13.2
Mogućnosti za montažu
Side-entry slip-over – Ø48mm
Side-entry slip-over – Ø32mm
Side-entry slip-over – Ø60mm
Side-entry slip-over – Ø42mm
Post-top slip-over – Ø76mm
Post-top slip-over – Ø60mm

Control systems

Controle opties voor AXIA 3

De volgende dim opties zijn beschikbaar voor de AXIA 3 armaturen:
· Aangepast dim profiel
· DALI
· Fotocel
· Beheer op afstand

Installation and Maintenance

Eenvoudige en snelle installatie

De complete range is leverbaar met een universele bevestiging aangepast voor horizontale (Ø32, Ø42, Ø48 of Ø60mm) en verticale (Ø60 of Ø 76mm) bevestiging. De hellingshoek kan ter plaatse aangepast worden in stappen van 2.5°: -10° tot +10° voor horizontale montage en -5° tot +15° voor verticale montage.