Vervanging centrum

Design en prestatie met de Kio LED en Thylia LED

Door over te stappen op LED verlichting, heeft Rosmalen ingezet op de verduurzaming van de openbare verlichting. Met de armaturen Kio LED en Thylia LED van Schréder, weet de gemeente een energiebesparing van maar liefst 40 procent te behalen.

Duurzaam Rosmalen 

Rosmalen, onderdeel van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, heeft haar arsenaal aan openbare verlichting uitgebreid en tegelijkertijd een grote stap gemaakt op het gebied van verduurzaming door te kiezen voor LED verlichting. De gemeente heeft vanwege het elegante ontwerp en de bewezen lichttechniek gekozen voor de Kio LED en Thylia LED, en weet op deze manier de lichtniveaus te verbeteren en het energieverbruik te verlagen met maar liefst 40%.

Kio LED en Thylia LED – de perfecte combinatie van design en prestatie 

De Kio LED is een compact armatuur dat een esthetisch ontwerp combineert met uitstekende fotometrische prestaties en visueel comfort. De Thylia LED weet zich dankzij zijn compacte en zuivere design perfect te integreren in iedere omgeving, terwijl er dankzij de moderne LED technologie een aanzienlijke energiebesparing wordt gerealiseerd. 
Hoeflake Infratechniek heeft in totaal 60 armaturen geplaatst. De gemeente is zeer tevreden met de verbeterde lichtniveaus en heeft besloten tot een uitbreiding in 2018.
 

 

Markt
Rosmalen - Nederland
Netherlands