Bull Yard

Az ikonikus, három oszlopból álló tartószerkezetre szerelt TECEO berendezések egyedi struktúrát alkotnak, amely nappal és éjszaka egyaránt javítja a forgalmas bevásárlónegyed megjelenését

2017-ben Coventry önkormányzata egy tízéves stratégiai tervet jelentett be, amely által a város felélénkülhet és felvirágozhat, valamint kulturálisan vonzóvá válhat mindenki számára, aki itt él, dolgozik és tanul. A terv célja, hogy Coventry egy kulturális központtá váljon, gazdasági sikereket halmozzon a jövőben, és jobb életminőséget biztosítson a lakók számára.  

A 6 hektáron elterülő városközpont felújítási tervét azért léptették életbe, hogy a létesítmények átalakításával hozzájáruljanak a társadalmi és kulturális életet fejlesztéséhez. A terv részeként a népszerű és kedvelt Bull Yard bevásárlónegyedet úgy tervezték újra, hogy a központban a természet álljon. Kialakítottak egy szökőkutat, egy játszóteret, padokat helyeztek el, és egy LMBTQ+ gyalogátkelő is felfestésre került.


Egyedi közvilágítási struktúra, amely tükrözi a természetet

Balfour Beatty, a projekt vezetője azzal bízta meg a Schrédert, hogy egy eredeti és fenntartható világítási megoldást szállítson a Bull Yard területére, amely a természetet helyezi középpontba, és arra ösztönzi az embereket, különösen a családokat, hogy több időt töltsenek a létesítmények környezetében sötétedés után.  

A Valmonttal közösen terveztünk egy gyönyörű, egyedi, három oszlopból álló tartószerkezetet a rendkívül hatékony TECEO világítótestekhez.
 

Fenntartható megközelítés 

Öt szimpla faoszlopot telepítettek TECEO berendezésekkel a vízipark területére, és öt hármas oszlopcsoportot a Bull Yard központjába.

Az alacsony energiafogyasztású TECEO LED berendezés gyengéd fehér fényt biztosít, amely meleg, otthonos éjszakai légkört teremt, megfelelve az elvárásoknak.

A faoszlopok különleges kezelést kaptak, amely megakadályozza a rothadást és a korróziót, és könnyű karbantartást tesz lehetővé.

Ez az egyedi hármas struktúra igazi műremek, amelyből kevés van a világon, ezért érdemes megcsodálni. Akár azt is kijelenthetjük, hogy a terület egyik ikonikus látnivalója lett. A helyi lakók elégedettek a minőségi közterülettel, amely nemcsak egy hatékony gyalogos útvonalként szolgál, hanem arra is alkalmas, hogy az emberek leüljenek, játsszanak vagy pihenjek, mindezt fenntartható módon.

Bull Yard
Coventry
Egyesült Királyság

Customer

Balfour Beatty

Partner(s)

Oszlopok: Valmont
Coventry önkormányzata

Itt mindenki jól érezheti magát, legyen szó egy padon megpihenő, uzsonnáját fogyasztó emberről, egy családról a játszótéren, a szökőkutat megcsodáló, vagy csak a területen áthaladó emberekről. A terület barátságosan köszönti a városközpontba érkező embereket!

Jim O’Boyle
A munkaügyekért és felújításokért felelő kabinet tagja – Coventry önkormányzata