Winkelcomplex Bellevue

Allernieuwste technologieën voor onder andere significante energiebesparingen

Groesbeek is een dorp in de gemeente Berg en Dal, een aantrekkelijke gemeente met een overweldigend landschap, rijke cultuurhistorie en bijzondere wijnbouw. Het gebied kent een rijke geschiedenis, die op veel plaatsen zichtbaar is. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van culturele en recreatieve attracties. Dit alles maakt de gemeente Berg en Dal tot een gewilde verblijfplaats.

Winkelcomplex Bellevue betreft een toevoeging aan het centrum van Groesbeek. In het plan Bellevue is een winkelcomplex voorzien, gelegen onder huur- en koopappartementen. Het complex bestaat in totaal uit circa 4.000 m² bruto-vloeroppervlakte en wordt ingevuld met winkels, dienstverlening en horeca. Uitgangspunt van het nieuwe complex is een modern winkelgebied dat optimaal aansluit bij de behoeften van de inwoners van de gemeente.

Schréder heeft Albany LED en Alura LED armaturen geleverd voor het winkelcomplex Bellevue. Het Albany LED armatuur is uitgerust met de allernieuwste technologieën, voor onder andere significante energiebesparing. De Albany LED is hangend bevestigd aan spandraad, om perfect aan te sluiten bij de omgevind van het winkelcentrum. Het Alura LED armatuur combineert efficiëntie, esthetiek en visueel comfort. Met zijn tijdloze elegantie en hoge fotometrische prestaties is dit armatuur een kenmerkend hulpmiddel om een stedelijk centrum te verlichten. De Alura LED creëert een warme sfeer en biedt significante energiebesparingen.

Bellevue
Groesbeek - Nederland
Netherlands