Centrum

Sfeervolle en energiezuinige verlichting dankzij het Kio LED armatuur

Elst is een dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe tussen de steden Arnhem en Nijmegen, gelegen in het typische Betuwse landschap met fruitbomen en uitgestrekte velden. Het rustieke dorp is omgeven door prachtige vergezichten, en is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige fietst- en wandeltochten langs de rivieren Linge, Waal of (Neder)Rijn. Elst heeft nog de echte dorpse charme en trekt wekelijks vele bezoekers uit de omgeving.

De gemeente Overbetuwe investeert in een toekomstbestendig, sfeervol en gastvrij centrum, waarbij er van 2013 tot 2017 diverse projecten plaatsvinden die bijdragen aan de eenheid van het centrum. De vernieuwing van de Valburgseweg, Dorpsstraat en omliggende winkelstraten is het meest in het oog springende onderdeel van het project Centrum Elst. 

Als onderdeel van deze vernieuwingen heeft Schréder ruim 60 Kio LED-armaturen geleverd. De Kio LED is een compact armatuur dat esthetisch ontwerp combineert met fotometrische prestaties en uitstekend visueel comfort. De Kio LED-armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor de verlichting van gebieden waar het sfeergevoel en de veiligheid van de gebruikers essentieel is. Dankzij deze gunstige energieprestaties draagt de Kio LED bij tot het beheer van de openbare financiën en verantwoord energieverbruik.

Dorpsstraat
Elst (Gld) - Nederland
Netherlands